Skip to content

Over ons

Transparantie in prijs & kwaliteit; Eerlijk bouwen, daar draait het om!

Al meer dan 15 jaar ruime ervaring in bouwen op maat

Ermax Bouw is gespecialiseerd in realisatie van diverse bouwprojecten. Onze flexibele organisatie stelt ons in staat op de wensen van deze verschillende opdrachtgevers in te spelen. Dit kunnen nieuw te bouwen woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen zijn, alsmede verbouw en onderhoud. Daarnaast houden we ons bezig met het ontwikkelen van eigen projecten.

Missie

Wij willen een kwalitatief, duurzaam en toekomstbestendig product leveren door mee te denken met de opdrachtgever en vooral vooruit te denken voor de opdrachtgever.

Visie

Door oprechtheid en goede communicatie naar onze klanten zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, het bouwproject zo transparant mogelijk te maken. Door de platte organisatie van Ermax Bouw  staan wij garant voor onze kernkwaliteiten; “Betrouwbaar, betrokken, behulpzaam, klantgerichtheid, flexibiliteit, daadkrachtig en stabiel.

Nieuwbouw

Zowel het bouwen van een geheel nieuwe woning of een bedrijfspand, als een uitbreiding behoren tot de mogelijkheden. We werken graag in opdracht van uw architect, maar kunnen ook het gehele traject van ontwerp tot en met realisatie voor u behartigen. Bouwen is onze passie, in elk materiaal, variërend van houtskeletbouw tot metselwerk en van stucwerk tot natuursteen. Onze ruime materiaalkennis en gevoel voor esthetiek zijn uw garantie voor een perfect eindresultaat.

Verbouw

Hebt u het idee om uw bestaande woning of bedrijfspand totaal te verbouwen of denkt u slechts aan een kleine aanpassing, voor beide bent u bij Ermax aan het juiste adres. Of het nu gaat om bouwkundige ingrepen of meer gericht is op renovatie, het is ons om het even. Ook voor projecten waar accuratesse, kennis van zaken en gevoel voor het pand van het grootste belang zijn, zijn wij op onze plaats. Te denken valt hierbij aan renovatie van panden onder monumentenzorg en restauratie werkzaamheden.

Interieurbouw

Doordat wij beschikken over een eigen goed geoutilleerde werkplaats met meubelmakers kunnen wij al uw wensen realiseren. Van totaalbetimmeringen tot een lambrisering, maar ook meubels op maat zoals kasten en tafels. Interieurs voor particulieren, bedrijven en winkels in diverse stijlen en vele materialen, op maat gemaakt met gevoel voor detail en de kosten in het achterhoofd. Mooie en betaalbare in- of aanvullingen voor elk interieur.